/ 05 Apr

De leukste giveaways in kleine oplage

Het weggeven van relatiegeschenken en giveaways is niet alleen één van de meest effectieve manieren van reclame maken, maar ook één van de leukste. Wie houdt er immers nou niet van cadeautjes? Voor kleine bedrijven of startups kan het laten produceren van relatiegeschenken en giveaways nog wel eens intimiderend overkomen. Niet elk bedrijf heeft het budget om direct duizend drinkflessen of tienduizend pennen te laten bedrukken. Goed nieuws: giveaways zijn ook in kleine oplage te verkrijgen! Hieronder een lijstje van de vijf meest populaire giveaways die in kleine oplage zijn te bedrukken.

1. Pennen

We noemden ze al even, maar pennen zijn nog steeds één van de meest populaire items om weg te geven aan (potentiële) klanten. Ze zijn handig, worden vaak gebruikt en zijn makkelijk om mee te nemen naar evenementen en beurzen. Daarnaast zijn ze mooi te bedrukken, ook niet geheel onbelangrijk.

 

2.Notitieboekjes

Waar een pen is, is een… inderdaad: een notitieboekje! Je hebt immers wel iets nodig om al die goede leads in op te schrijven. Notitieboekjes hebben vaak een relatief groot drukoppervlak, wat ze ideaal maakt om jouw bedrijf of organisatie te promoten.

 

3.Draagtassen

Nu plastic tasjes steeds meer uit het straatbeeld verschijnen, is het de beurt aan herbruikbare draagtassen. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw naamsbekendheid. Hoe vaker het bedrukte draagtasje wordt gebruikt, hoe vaker jouw logo wordt gezien!

 

4. Mokken

Koffie, melk, water, misschien iets sterkers… Een mok is in veel gevallen jouw beste buddy. Zorg ervoor dat jouw potentiële klanten al tijdens het ontbijt aan je denken door jouw logo op een mooie mok te laten bedrukken.

 

5. Aanstekers

Ten slotte: aanstekers. Wie gebruikt ze niet? Hoewel de rokers onder ons steeds schaarser worden, worden aanstekers nog steeds enorm veel gebruikt. In de zomer steek je er de barbecue mee aan, in de winter een paar gezellige kaarsjes. Een item voor elk seizoen dus!

 

Zoals beloofd hoef je niet direct een heel arsenaal van deze items in te slaan om aan een minimale afname te komen. Op de website BudgetGift.nl vind je een groot assortiment relatiegeschenken en giveaways tegen scherpe prijzen. Zo ook bedrukte aanstekers in kleine oplage. Neem snel een kijkje en bestel vandaag nog de leukste giveaways voor jouw MKB of startup!  

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Speelgoedfontein.nl